Vleesbijbel - Gertjan Kiers

Artikelnummer: 9789048833337
Vorige Artikel 18 van 82 Volgende
€ 31,99 (inclusief 9% btw)

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad. 
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 1,229 Kg
Lengte 21,8 cm
Breedte 16,4 cm
Hoogte 4,4 cm
Aantal pagina's 496
Taal Nederlands
Verschijningsvorm Hardback
Verschijningsdatum 18-03-2017

Merken A-Z

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2021 Boekhandel Scheveningen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel